CAFETARIA GEFFEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 121 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Geffen. Meer weten? Ontdek meer

29 mrt 2024 om 8:48 Great service and food
9 mrt 2024 om 20:56 er stond 20 tot 30 minuten bezorg tijd uit eindelijk anderhald uur gewacht en de durum doner met knoflook kregen we zonder knoflook
9 mrt 2024 om 20:34 18.00 uur besteld 20.00 kwam het aan. 1 van de dingen die we besteld hadden was niet eens goed. Hebben hierna weer meer als een half uur moeten wachten. 1 van ons heeft dus 2.5 uur moeten wachten.
8 mrt 2024 om 19:46 Snelle levering, vriendelijk en erg lekker. Gewoon goed
8 mrt 2024 om 8:42 Goede kwaliteit eten, snelle bezorging, en vriendelijk personeel. Kom hier sws al n langere tijd omdat de kwaliteit gwn goed is.
28 feb 2024 om 16:56 Gewoon top. Super lekker goeie porties en vanaf nu ben ik vaste klant.
25 feb 2024 om 20:06 Wat later , maar logisch in het weekend. Hadden we rekening mee gehouden. Bakjes saus zijn wat kleiner als we gedacht hadden. Voor de prijs van 1,- hoef je ook niet gigantisch bak te verwachten . Maar smaakte allemaal super. Zeker tot de volgende x
18 feb 2024 om 20:01 Eten uitstekend bezorging op tijd en netjes voor herhaling vatbaar
17 feb 2024 om 1:17 Ik had een pepperoni pizza besteld maar kreeg jalapeno pizza helaas .. Verder smaakte het goed, ik miste wel mijn vlees:(
12 feb 2024 om 20:32 De bestelling was al klaar voor de aangegeven tijd. Toen we er nog niet waren hebben ze meteen gebeld, zodat het niet koud zou worden. Onze ervaring was top!
11 feb 2024 om 19:42 vriendelijke bediening, lekkere pizza, enkel behoorlijk dikke bodems
11 feb 2024 om 9:09 Snel en goed. Zols altijd . En het was carnaval dus prima