CAFETARIA GEFFEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 37 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Geffen. Meer weten? Ontdek meer

24 nov 2022 om 21:33 Slecht eten,!
20 nov 2022 om 20:03 Voor 18u besteld maar een uur later pas aangekomen. Om 18:15 gebeld waar het bleef kreeg ik t antwoord over 5 minuten de deur uit. Om 18:40 weer gebeld kreeg ik snauw antwoord heb gezegd komt de deur uit. Dus dat betekend dat er meerdere bestellingen
3 nov 2022 om 23:16 Dank voor Cafetaria Geffen.
2 nov 2022 om 0:41 Bestel voor €26,75 eten met knoflooksaus. Maar alleen knoflooksaus zat er niet bij en wel voor betaald. Eten was erg lekker en veel. Geprobeerd het restaurant te bellen, maar die namen niet meer op. Erg jammer
24 okt 2022 om 6:52 Hele nacht aan de diaree, erg slecht gevallen. Zal hier niet snel meer bestellen.
23 okt 2022 om 23:49 Bezorgtijd 18:45 aangegeven maar kwamen al 18:15 .. eten mee terug gegeven want wij konden nog niet eten! Staan om 18:45 aan de deur met dezelfde bestelling als 18:15! Gadverdamme . Gebeld, nieuwe gehaald maar de friet kon je koppen mee ingooien,
23 okt 2022 om 20:20 duurde ten eerste anderhalf uur voordat het er was en de pasta was niet te knagen en het friet ij de kapsalon was echt maar net gaar gebakken.
15 okt 2022 om 22:44 Niet gekregen wat ik wou. Smaakte niet echt lekker.
10 okt 2022 om 6:29 Ga je schamen dat je mensen zulk “eten” durft te bezorgen
4 okt 2022 om 23:59 30 euro aan party snacks besteld werden meteen gebeld dat dat niet kon ivm het op was ook niet even van site af halen zouden iets vergelijk baars krijgen maar qas zeker geen 30 euro doen we ni meer kunt beter daar dunner ophalen dn kan je het zien
28 sep 2022 om 21:04 Het was heel snel bezorgd en de pizza en kapsalon die ik kreeg was ontzettend lekker echte aanrader voor iedereen die lekker wilt eten en genieten ik kom zeker vaker hier.
15 sep 2022 om 9:13 super goed raad het iedereen aan